Jeg har flere barn, hvordan legger jeg de til i samme gruppe?

Hvis du har flere barn som du ønsker å legge til i samme gruppe, kan de legges til på samme måte som andre gruppemedlemmer;

• Administrator legger barnet til som medlem i gruppen og du som foresatt. Du vil da motta en gruppeinvitasjon enten via SMS eller e-post eller i appen hvis du allerede bruker den. Hvis du har flere barn, vil du få en invitasjon til hvert av barna.

eller

• Admin deler en gruppekode / lenke med deg som du kan skrive inn i Spond-appen. Hvis du har flere barn i samme gruppe, må du legge til koden og følge trinnene for det første barnet, så gjør det samme for det neste.

Når begge barna er blitt en del av gruppen og de blir invitert til arrangementer, vil du kunne svare på vegne av disse hver for seg. Dersom du også er invitert vil du bli spurt om du kan delta som foresatt.

Relevante artikler:

Hvordan ser gruppeinvitasjonen ut og hvordan godtar jeg den?

Hvordan bruker jeg gruppekoden til å få tilgang på en gruppe?

Hvordan fungerer appen for meg som foresatt?

Hvordan kan jeg legge til flere foresatte på mitt barn?