Hvordan fungerer "Gjentagende" arrangement?

Gjentagende er spesielt godt tilpasset om din gruppe eller lag har enten samling-, trening- eller kamper, til samme tid hver uke/annenhver uke/månedsvis.

• Admin kan velge hvor lang tid i forveien invitasjonen skal sendes ut, fra 1 til 14 dager. Og deretter hvilket tidspunkt på dagen de skal sendes ut. Du kan også sette maks antall deltakere. Les mer om dette her.
  • Du kan sette en påmeldingsavgift
  • Admin vil alltid få et push-varsel på forhånd (hvis du ikke velger å skru det av), slik at du har mulighet til å avlyse før invitasjonen blir sendt ut, eller legge til ytterligere informasjon som er viktig for gjeldende invitasjon.
  • For gjentagende arrangement har du muligheten til å sette deltakerne som automatisk påmeldt som betyr at de kun trenger svare dersom de ikke kan delta.
  • Du kan sette en svarfrist for når medlemmene må svare innen
  • De inviterte kan skru av varsler for en hel repeterende serie ved å trykke på de 3 prikkene øverst til høyre inne på arrangementet og "skru av varsler for serie"
  • Dersom du ønsker å fjerne en deltaker fra en repeterende serie kan du gjøre dette ved å trykke på X'en ved siden av navnet i deltakerlisten. Du kan da fjerne fra denne og/eller alle fremtidige hendelser.
  • For å redigere en repeterende serie, gå til ett av arrangementene > Rediger > Rediger denne og fremtidige hendelser. Da kan du også blant annet legge ved vedlegg, registreringsavgift, oppmøte og en svarfrist.
  • Hvordan slette en repeterende serie