Hvordan fungerer "Gjentagende"?

Gjentagende er spesielt godt tilpasset om din gruppe eller lag har enten samling-, trening- eller kamper, til samme tid hver uke/annenhver uke/månedsvis.

Du må velge hvor lang tid i forveien du ønsker at invitasjonen skal sendes ut, fra 1 til 5 dager. Og deretter hvilket tidspunkt på dagen de skal sendes ut.

Du vil alltid få et push-varsel på forhånd (hvis du ikke velger å skru det av), slik at du har mulighet til å avlyse før invitasjonen blir sendt ut, eller legge til ytterligere informasjon som er viktig for gjeldende invitasjon.

For gjentagende arrangement har du muligheten til å sette deltakerne som automatisk påmeldt som betyr at de kun trenger svare dersom de ikke kan delta. Det er også mulig å inkludere vedlegg, registreringsavgift, maks antall deltakere og en svarfrist hvis du går inn i hvert arrangement for å redigere dette etter å ha opprettet arrangementet.

Dersom du ønsker å fjerne en deltaker fra en repeterende serie kan du gjøre dette ved å trykke på X'en ved siden av navnet i deltakerlisten. Du kan da fjerne fra denne og/eller alle fremtidige hendelser.