Hvordan fungerer påmeldingsfrist?
Oppdatert over en uke siden

Om man trenger avklaring til et gitt tidspunkt vil alle få beskjed om når fristen går ut, og når tiden er ute kan ingen flere melde seg på eller av arrangementet uten å sende melding til arrangøren. (Dersom man ikke har svart innen fristen kan medlemmet fortsatt avslå arrangementet for å rydde opp i appen) Du kan sette påmeldingsfrist både på enkelt og repeterende arrangement.