Får de som ikke har appen alle beskjeder eller endringer?

Det er litt forskjellige regler på hvem som får varsler på sms/e-post. Herunder finner du de viktigste.

Invitasjoner til arrangementer

De som ikke har appen vil få en sms eller e-post (utifra hva du la de til med i gruppen). Hvis du har valgt sms, men mottaker har registrert sin e-post tidligere eller på www.spond.com, vil de heller få en e-post.

Innlegg i gruppen

De som ikke har appen vil få en sms eller e-post (utifra hva du la de til med i gruppen). Hvis du har valgt sms, men mottaker har registrert sin e-post tidligere eller på www.spond.com, vil de heller få en e-post.

Avlyst arrangement

De som ikke har appen vil få en sms eller e-post (utifra hva du la de til med i gruppen).

* SMS: De som har takket ja til invitasjonen får sms. De som ikke har svart eller svart nei, blir ikke varslet. Mottakere som har registrert sin e-post tidligere eller på www.spond.com, vil heller få en e-post.

* E-post: De som er registrert med e-post får varsel hvis de har svart ja, eller ikke svart.

Endret tidspunkt i arrangement

De som ikke har appen vil få en sms eller e-post utifra hva du la de til med i gruppen).

* SMS: Både de som har takket ja, eller svart nei til invitasjonen får sms. Ikke de som ikke har svart. Mottakere som har registrert sin e-post tidligere eller på www.spond.com, vil heller få en e-post.

* E-post: De som er registrert med e-post får varsel hvis de har svart ja, ikke svart og takket nei.

Endret sted i arrangement

De som ikke har appen vil få en sms eller e-post (utifra hva du la de til med i gruppen).

* SMS: De som har takket ja til invitasjonen får sms. De som ikke har svart eller svart nei, blir ikke varslet. Mottakere som har registrert sin e-post tidligere eller på www.spond.com, vil heller få en e-post.

* E-post: De som er registrert med e-post får varsel hvis de har svart ja eller ikke svart. De som har takket nei blir ikke varslet.

Endret beskrivelse i arrangement

De som ikke har appen vil få en sms eller e-post (utifra hva du la de til med i gruppen).

* SMS: De som har takket ja til invitasjonen får sms. De som ikke har svart eller svart nei, blir ikke varslet. Mottakere som har registrert sin e-post tidligere eller på www.spond.com, vil heller få en e-post.

* E-post: De som er registrert med e-post får varsel hvis de har svart ja eller ikke svart. De som har takket nei blir ikke varslet.