Slik fungerer Spond innsamlingskampanje

Nå kan familie og venner enkelt støtte lag og foreninger ved å kjøpe lodd rett fra mobilen. Dugnaden er heldigital, gjennomføres på en uke, og kan gjøres trygt fra sofaen eller hagen. Betalingen gjøres via Vipps, og loddene skrapes rett på mobilen.

1. Gruppestyrer oppretter en innsamlingskampanje i Spond. Denne varer i 7 dager. Les mer
  2. Deltakerne vil få en melding når kampanjen starter med deres personlige side. De vil få oppdateringer og tips underveis i kampanjen.
  3. Medlemmer kan dele sin personlige side på f.eks Facebook, SMS, Messenger, E-post. Jo flere steder den deles, jo mer lodd selges det. Les flere tips
  4. Når noen åpner en kampanjeside på sin mobil eller i en nettleser vil de kunne velge hvor mange lodd de ønsker å kjøpe, betale med Vipps og deretter skrape loddene som kommer opp. Man må ha tre like for å vinne. (Man behøver ikke å ha Spond appen for å kjøpe lodd) Etter kjøpet er fullført mottar man en e-post med kvittering og også lenke til loddene.
  5. De som vinner kan velge sin ønsket premie og vil få denne tilsendt til adressen de oppgir når de velger premie.
  6. Gruppen får utbetalt fortjenesten innen 14 virkedager.

Lurer du på noe?

• Sjekk ut resten av hjelpesenteret for flere nyttige artikler
  • Ta kontakt på support@spond.com eller trykk på "kontakt oss" under.