Importer alle kamper fra Fotball.no

Å importere kamper fra Fotball.no kan kun gjøres på web. Følg punkt 1-3 under, og/eller se instruksjonvideo under.

1. Logg inn og finn aktuell gruppe. Velg så "Lag arrangement" og deretter "Planlegg sesongen ", så velg "Importer" oppe til høyre.

2. Gå til www.fotball.no og søk frem ditt lag. Når du har funnet laget, velg "Kamper" oppe til venstre i skjermen. Trykk på "Abonner på kalendere", så vil du få opp en lenke til en kalenderfil. Kopier denne.

3. Deretter lim den inn i Spond der det står "Lim inn adressen til kalenderfilen her...". Trykk så "Importer".

PS! Du kan også importere fra håndball.no. Vi ønsker å få til dette med flere idretter. Send gjerne en e-post til ditt forbund og gjør de oppmerksomme på at det hadde vært nyttig å kunne implementere også deres idrett direkte inn i Spond på samme måte.