Last ned oppmøtestatistikk

Du kan laste ned oppmøtestatistikk både i appen og på web:

I appen

Gå til gruppen det gjelder og trykke på de tre horisontale prikkene til høyre under gruppebildet og velg "Last ned oppmøtestatistikk". Du kan sortere disse på dato og huke av de du ønsker å laste ned. Du vil da kunne dele Excel-filen via tekstmelding, Whatsapp, e-post, legge til i notater eller arkivere i filer.

På web

Gå til gruppen det gjelder og trykke på de tre horisontale prikkene til høyre under gruppebildet og velg "Last ned oppmøtestatistikk". Du kan sortere på dato og velge hvilke arrangementer du ønsker å inkludere i eksporten. Dersom du ønsker å laste ned for en spesifikk undergruppe, gå til undergruppen og følg samme stegene. Eksporten vil lagres i Nedlastningsmappen din.

Eksporten inkluderer:

• Medlemmets navn
  • Dato og navn på arrangementet
  • Om medlemmet deltok eller ikke, om de var på ventelisten, om de var invitert, om de var sene eller hadde gyldig fravær
  • Antall og prosentandel av arrangementer deltatt
  • Prosentandel av arrangementene de var sene eller hadde gyldig fravær

PS!

Skal dette være nyttig anbefales det at en av administratorene etter hvert arrangement registrerer oppmøte.

(Dersom du sletter ett medlem fra gruppen vil de også bli fjernet fra oppmøtehistorikken)