Last ned oppmøtestatistikk

Å laste ned oppmøtestatistikk kan man kun gjøre på web. Inne i gruppen helt til høyre under gruppebildet, og ved siden av knappen "Lag undergruppe" er det en knapp med tre prikker. Her er et av alternativene "Last ned oppmøtestatistikk". Du kan selv velge hvilke arrangementer du ønsker å inkludere i eksporten. Du kan eksportere for hele gruppen eller for hver undergruppe ved å gå inn i disse.

Eksporten inkluderer:

• Medlemmets navn
  • Dato og navn på arrangementet
  • Om medlemmet deltok eller ikke, om de var på ventelisten eller ikke var invitert
  • Antall og prosentandel av arrangementer deltatt

PS! Skal dette være nyttig anbefales det at en av administratorene etter hver samling/trening/kamp eller lignende, oppdaterer hvem som har vært og ikke vært på trening, i hvert enkelt arrangement.

(Dersom du sletter ett medlem fra gruppen vil de også bli fjernet fra oppmøtehistorikken)