Last ned oppmøtehistorikk
Oppdatert over en uke siden

Du kan laste ned oppmøtestatistikk både i appen og på nett. Du kan velge hvilken type arrangement du vil laste ned ved å sortere dem etter dato og type. Eksporten vil kun inneholde arrangement der invitasjonen allerede er sendt eller deltakerne deltar automatisk.

I appen

1. Gå til hovedgruppen

2. Trykk på fanen "medlemmer", og klikk deretter på Excel-ikonet øverst til høyre og deretter på "Eksporter oppmøtehistorikk".

3. Du vil da kunne velge arrangement, eksportere og lagre filen eller dele den via epost, Whatsapp, tekstmelding etc.

Du kan også eksportere den ved å klikke på de tre prikkene i hovedmenyen i hovedgruppen og velge 'Eksporter oppmøtehistorikk'.

På web

1. Gå til gruppen eller undergruppen

2. Trykk på de tre prikkene i toppmenyen på høyre side under forsidebildet. Velg "Last ned oppmøtehistorikk". Eksporten lagres i nedlastingsmappen på datamaskinen.

Eksporten inkluderer:

• Medlemmets navn

• Dato og navn på arrangementet

• Om medlemmet deltok eller ikke, om de var på ventelisten, om de var invitert, om de var sene eller hadde gyldig fravær

• Antall og prosentandel av arrangementer deltatt

• Prosentandel av arrangementene de var sene eller hadde gyldig fravær

TIPS! For at denne funksjonen skal være fordelaktig, anbefales det at administratorene registrerer oppmøte etter hvert arrangement.

Advarsel: Hvis du sletter medlemmer fra en gruppe eller sletter en hendelse, vil disse også bli slettet fra oppmøtehistorikken.