Betalinger
Betaling i Spond grupper(app)
Hvordan opprette betalingsforespørsel
Oppdatert over en uke siden

Hvis du ønsker å samle inn penger for en tur, årlig avgift, nye uniformer osv., Kan du opprette en betalingsforespørsel i grupper og undergrupper. Forespørselen vil bare være synlig for de som er bedt om å betale, og du vil få en full oversikt over hvem som har betalt både i selve forespørselen og under Betaling > Mottatte betalinger. Du kan også sende påminnelser eller meldinger til mottakerne.

1. Web: Gå til gruppen, trykk "betalingsforespørsel" i menyen og følg trinnene
    App: Gå til gruppen, trykk på + i øverste høyre hjørne og "betalingsforespørsel"

(Hvis du ikke har denne funksjonen tilgjengelig, skyldes det begrensede administrasjonstillatelser)

1. Velg gruppen du ønsker å opprette betalingsforespørsel i, og velg mottakere

2. Hvis du ikke allerede har gjort det, opprett en utbetalingsmåte

3. Legg til en tittel, beskrivelse, forfallsdato og om betalingen er obligatorisk eller valgfri

4. Du kan angi en basispris (en pris) eller legge til flere produkter med forskjellig pris og muligheten til å velge et antall. Du kan også legge til vedlegg.

5. Når betalingsforespørselen er opprettet vil mottakerne få et varsel, og de kan betale direkte i appen eller via e-posten hvis de ikke bruker appen. Hvordan legge til betalingsmåte

6. Hvis du trykker på de tre punktene ved siden av "rediger", kan du duplisere forespørselen, opprette et arrangement fra forespørselen, opprette undergruppe eller slette forespørselen.

Les mer om hvordan du eksporterer betalinger. Du kan også eksportere en oversikt over en spesifikk betalingsforespørsel ved å gå til mottakerlisten og trykke på "eksporter oversikt". Utbetalingsmetoden som er valgt å motta pengene til, er knyttet til administratoren, ikke gruppen, så det er kun administratoren som opprettet betalingsforespørselen som kan eksportere dette fra profilen sin.

Et medlem har betalt utenfor Spond? Hvis betalingsforespørselen er påkrevd (ikke valgfri), vil administrator kunne gå til mottakerlisten og sette medlemmet som betalt ved å trykke på de tre punktene ved siden av navnet deres.