Kontoadministrasjon, GDPR, sikring og personvern
Hvorfor skal Spond ha tilgang til min adressebok?
Oppdatert over en uke siden

Alle rettigheter vi etterspør er kun for at appen skal fungere best mulig for deg som bruker. Spond trenger tilgang til dine kontakter i adresseboken ettersom det oftest er kontaktene dine du inviterer til arrangementer, (men det er også mulig å legge inn telefonnummere eller e-post adresser, som ikke er i din adressebok).

Spond henter navnene i adresseboken din når du inviterer personer, for å kunne vise navnet på hvem som har svart eller ikke. Under hele denne prosessen blir bare telefonnumre sendt til Spond for å se informasjonen sikkert, og over en kryptert tilkobling.

Din adressebok er allikevel privat for deg. Og ingen andre som bruker Spond får tilgang til dataene dine.

PS! For oss er ditt personvern veldig viktig, og vi har ikke, skal ikke, og vil aldri selge din personlige informasjon til noen. Følg linken her, hvis du vil lære mer om vår avtale om personvern.