Finnes appen til Windows Phone?

Nei, Spond finnes dessverre kun til iPhone og Android. Det er derimot fullt mulig å svare på varsler, også for de med Windows Phone. De vil få en e-post, med en lenke til en side på web som de kan svare. Man kan også bruke Spond på web: https://spond.com/login

Spond er en startup, så det er begrenset med ressurser. Vi må derfor prioritere og det er allerede mye arbeid å få appen til å fungere optimalt til iPhone og Android.

Vi beklager dette.