Hvordan stopper jeg kommentarer (varsler) i en invitasjon?

Du har anledning til å skru av kommentarer i hver enkelt invitasjon. Det kan være flere grunner til dette, eksempelvis fordi kommentarfeltet etter din mening blir brukt for hyppig, og/eller til ting du anser som uinteressant.

Inne på arrangementet i appen kan du velge "Mer"-knappen øverst til høyre, og deretter "Stopp push-varsler". Da får du ingen flere varsler om kommentarer fra gjeldende arrangement. Du har anledning til å skru dette på igjen ved en senere anledning om du ønsker det.

PS! Du får allikevel push-varsler om arrangementet blir endret eller avlyst av administrator.