Kan jeg synkronisere Spond med min kalender?
Oppdatert over en uke siden

Ja. Dersom du har appen så kan du få avtalene rett inn i kalenderen du bruker på telefonen, enten det er iCal (iOS) eller Google Calendar (Android).

Hvis du takket nei til dette første gang du brukte Spond, kan det endres under fanen "Meg" i appen.

Hvis du ikke finner kalenderen du vil synkronisere med i Sponds kalenderinnstillinger, må du legge til kalenderen i mobilen Kontoer:

iOS: Telefoninnstillinger > Passord og kontoer > Legg til konto > Aktivér «kalender»

Android: Telefoninnstillinger > Konto > Legg til konto > Aktivér «kalender»