Hvordan endrer/tilbakestiller jeg passordet mitt?
Oppdatert over en uke siden

Slik endrer du passord:

I appen

Velg "Rediger profil" under "Meg" -fanen. Du vil kunne opprette et nytt passord hvis du velger alternativet "Endre passord".

På web

De samme alternativene som er tilgjengelige i appen, vil vises hvis du trykker på profilikonet eller bildet i øverste høyre hjørne.

Slik tilbakestiller du passord:

I appen

Klikk "Glemt passord?" under påloggingsknappen i appen, vi sender deg en 4-sifret kode til enten e-posten eller mobilen din, avhengig av hva du skriver inn. Du må taste inn denne koden i den nye skjermen som kommer opp. Denne koden er ikke et midlertidig nytt passord, men hjelper deg å tilbakestille passordet.

På web

Klikk https://spond.com/forgot-password i påloggingssiden. Hvis du oppgir e-posten din, vil vi sende deg en lenke til e-posten du trenger å følge for å tilbakestille passordet ditt. Hvis du oppgir telefonnummeret ditt, blir du sendt til en ny side der du kan skrive inn det nye passordet ditt og den 4-sifrede koden som blir sendt til telefonen din.