Kontoadministrasjon, GDPR, sikring og personvern
Hvordan jobber Spond med ønsker om nye funksjoner?
Oppdatert over en uke siden

Spond har kontinuerlig utvikling av produktene våre. Vi jobber tett med brukerne på mange ulike måter. Vi er helt avhengig av at brukerne hjelper oss med feedback og er med på å utvikle Spond videre.

Slik håndterer vi ønsker om nye funksjoner:

1. Brukerne melder inn ønsker via support.

2. Support ber om mer informasjon for å få best mulig grunnlag for å forstå brukerens behov.

3. Support fører inn tilbakemeldingen i vårt interne tilbakemeldingssystem.

4. Produktteamet følger kontinuerlig med på alle ting som blir meldt inn og prioriterer hvilke funksjoner vi jobber med når og om de skal utvikles eller ikke.

5. Når vi starter research av funksjoner kontakter vi ofte de som har meldt inn ønsket og involverer de i prosessen gjennom undersøkelser, feedbackmøter og testing.

6. Når funksjonen eventuelt lanseres har vi som mål å ta kontakt med alle som har meldt inn ønsket.

Har du funksjoner i appen som du ønsker å melde inn kan du kontakte oss.