Hvordan fungerer kommentarer på arrangement?
Oppdatert over en uke siden

Kommentarfeltet på et arrangement kan brukes til å så mangt. Enten man vil avtale kjøring eller bli enige om hvem som skal ha med seg hva, til et arrangement. Det er også mulig å reagere på et arrangement med emoji!

Hvem får varsler?

Alle med appen (og som ikke har skrudd av push-varsler i innstillingene for push-varsler, eller i innstillingene på telefonen) vil få push-varsler hver gang noen kommenterer. Man kan også skru av varsler på innlegget ved å trykke på nedoverpilen i innlegget.

De som har takket nei vil ikke bli varslet, men kan se alle nye kommentarer hvis de går inn i det aktuelle arrangementet, til tross for at de har takket nei. De som har svart at de skal delta eller ikke har svart, får push-varsel, sms eller e-post.

De som kun svarer på sms får kun én ny sms hvis de selv har kommentert, og noen svarer deretter. De vil da bli oppfordret til å laste ned appen for å kunne følge samtalen videre.

Alle som er registrert med e-post vil få en oppdatering én gang i døgnet, med alle siste kommentarer.