Hvordan betaler jeg en betalingsforespørsel?

Når du mottar en betalingsforespørsel fra en gruppeadministrator kan du betale den i appen, på spond.com/login eller gjennom e-posten dersom du mottar varsler på e-post.

1. I appen eller på spond.com vil du se et varsel på "betalinger" øverst i menyen, trykk på denne.
    1. Betalingsforespørselen vil inneholde informasjon om hva den gjelder samt betalingsfrist. Du kan også sende melding til administratoren som har utsendt forespørselen.
  2. Trykk på "betal" / "gå til betaling"
  3. Legg inn kortinformasjon dersom du ikke allerede har gjort det. Les mer
  4. Trykk "betal" (Noen banker krever bank ID)
  5. Når betalingen er fullført kan du finne kvitteringen under Betalinger > Utførte betalinger

Ta kontakt på support@spond.com dersom du skulle ha noen spørsmål