Innsamlingstips og råd

1. Slik fungerer loddene: Kjøpere vinner en premie om de skraper frem tre like symboler. Vinneren kan velge mellom en rekke spennende premier som blir levert innen 14 virkedager.
  2. Del den personlige siden så bredt som mulig på både sosiale medier som Facebook og på direktemeldinger som SMS, Messenger, e-post og WhatsApp. Lenken bør distribueres via flere kanaler for å nå flest mulig.
  3. Tips gruppen om at dette er en digital innsamlingskampanje, så familie, venner og bekjente fra hele landet kan bidra og dele lenken videre.
  4. Inkluder en personlig melding når du deler lenken om hvorfor gruppen din samler inn penger.
  5. Et bra profilbilde motiverer familie og venner til å gi et bidrag.
  6. Kommuniser tydelig til gruppen hva som er formålet med innsamlingskampanjen, så medlemmene er motivert til å selge. Minn de på at dette er et bidrag til f.eks. at alle får dratt og hatt det gøy på en cup, kjøpt nye treningsgensere eller instrumenter.