Innsamling
Innsamlingstips og råd
Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden
  1. Slik fungerer innsamlingskampanjer i Norge:

1. Slik fungerer digitale skrapelodd: Kjøpere vinner en premie om de skraper frem tre like symboler. Vinneren kan velge mellom en rekke spennende premier som blir levert innen 21 virkedager.

2. Slik fungerer salg av produkter: Kjøpere velger produkter de vil kjøpe. Disse sendes direkte hjem til kjøper innen 10 virkedager.

2. Del innsamlingskampanjenes fellesside eller den personlige siden så bredt som mulig på både sosiale medier som Facebook og på direktemeldinger som SMS, Messenger, e-post og WhatsApp. Lenken bør distribueres via flere kanaler for å nå flest mulig.

3. Tips gruppen om at dette er en digital innsamlingskampanje, så familie, venner og bekjente fra hele landet kan bidra og dele lenken videre.

4. Inkluder en personlig melding når du deler lenken om hvorfor gruppen din samler inn penger.

5. Hvis du bruker den personlige siden vil et bra profilbilde motiverer familie og venner til å gi et bidrag.

6. Kommuniser tydelig til gruppen hva som er formålet med innsamlingskampanjen, så medlemmene er motivert til å selge. Minn om at dette er et bidrag til f.eks. at alle får dratt og hatt det gøy på en cup, kjøpt nye treningsgensere eller instrumenter.