Hvor finner jeg tidligere eller avslåtte arrangementer i app?
Hvor finner jeg tidligere eller avslåtte arrangementer i app?
Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

Når du setter et svar til "Kan ikke" vil arrangementet bli lagt under "Avslått" i "Arrangementer". Trykk på filteret "Kommende" (midtstilt i toppen av skjermbildet på appen) for å finne tilbake til "Avslått".

Her finner du også "Kommende" (default), "Mine" (arrangementene du har sendt ut), "Tidligere" (utgåtte arrangementer).