Jeg vil kun motta varsler på epost

Du kan bruke Spond uten å ha Spond-appen. Hvis du registrerer deg med en e-post og ikke laster ned appen, vil varsler bli sendt til e-posten din, og du kan svare herfra. Du kan også logge deg på https://spond.com/login for å få en bedre oversikt over hele gruppen.

Hvis du allerede har lastet ned appen, men nå kun vil bruke e-post, kan du logge ut av appen for å begynne å motta e-postvarsler i stedet. Så snart du logger deg på appen, kommer varslene til telefonen din igjen.