Inviter til gruppe med lenke

Gruppekode er en alternativ måte å få inn medlemmer i gruppene dine.

Med gruppekode kan medlemmene selv be om tilgang ved å taste inn gruppens kode i tjenesten vår. Gruppen får også en egen unik lenke som kan deles med de som skal ha tilgang til gruppa.

Gruppekode kan slås på av administrator, enten via gruppens innstillinger (app) eller via medlemsfanen innad i gruppen (web).

Tips: Dersom medlemmer i dine grupper spør om gruppekode selv om du har lagt dem til i gruppa kan dette tyde på at de har registrert seg med andre kontaktdetaljer enn du har lagt dem til med i gruppa. Sjekk derfor gjerne med medlemmet at dere har samme kontaktdetaljer.