Inviter til gruppe med lenke (gruppekode)

Gruppekode er en alternativ måte å få inn medlemmer i gruppene dine.

Med gruppekode kan medlemmene selv be om tilgang ved å taste inn gruppens kode i tjenesten vår. Gruppen får også en egen unik lenke som kan deles med de som skal ha tilgang til gruppa.

Du som administrator kan finne og aktivere gruppelinken ved å gå til gruppen og til medlemsfanen og 'invitere til å gruppe med lenke.' Når du deler denne lenken med noen, vil de få en kode som de kan skrive inn i appen for å be om tilgang til gruppen. Du som administrator vil da kunne godkjenne eller avslå medlemskapsforespørselen.

Tips: Dersom medlemmer i dine grupper spør om gruppekode selv om du har lagt dem til i gruppa kan dette tyde på at de har registrert seg med andre kontaktdetaljer enn du har lagt dem til med i gruppa. Sjekk derfor gjerne med medlemmet at dere har samme kontaktdetaljer.