Inviter til gruppe med lenke (gruppekode)

Gruppekode/link er en alternativ måte å invitere medlemmer til gruppen din.

Med gruppekode kan medlemmene selv be om tilgang til gruppen ved å taste inn den unike koden i appen sin.

Du som administrator kan finne og aktivere koden ved å (både i appen og på web) gå til gruppen og til medlemsfanen og 'invitere til å gruppe med lenke.' (bilde 1) Når du deler denne lenken med noen, vil de få en kode som de kan skrive inn i appen for å be om tilgang til gruppen. (bilde 2) Du som administrator vil da kunne godkjenne eller avslå medlemskapsforespørselen. Det er kun mulig å taste inn koden i appen, ikke på web.

Dersom foresatte har mer enn ett barn i samme gruppe må de legge inn koden f.eks 2 ganger for å legge til begge barna.

Tips: Dersom medlemmer i dine grupper spør om gruppekode selv om du har lagt dem til i gruppa kan dette tyde på at de har registrert seg med andre kontaktdetaljer enn du har lagt dem til med i gruppa. Sjekk derfor gjerne med medlemmet at dere har samme kontaktdetaljer.