Hvordan avlyser eller sletter jeg et enkelt arrangement?

For å avlyse et enkelt arrangement, gå til arrangementet og trykk på de 3 prikkene i menyen, deretter "avlys hendelse" og deretter "avbryt og varsle mottakere" Arrangementet vil bli markert som avlyst i arrangementoversikten.

For å slette et enkelt arrangement, gå til arrangementet og trykk på de 3 prikkene i menyen, deretter "avbryt hendelse" og deretter "slett" Arrangementet vil bli fjernet fra hendelseslisten og ingen vil bli varslet. Deltagelseshistorikk for arrangementet blir også slettet.

Hvordan redigerer eller sletter jeg flere enkeltarrangement samtidig?

Hvordan avbryter eller sletter jeg repeterende arrangement?