Hva er de forskjellige type invitasjonene?

Spond kan du bruke til alle typer invitasjoner eller innkallinger. Enten det er til idrettslaget, en barnebursdag, dugnad eller en kaffe med venner. Det er fire forskjellige typer sponder.

• Én bestemt dato for enkeltarrangementer hvor dato og tidspunkt er avklart på forhånd.

• Foreslå flere datoer hvor du som initiativtaker kan foreslå flere datoer og/eller tidspunkt. Den som arrangerer kan dermed velge alternativet hvor flest mulig kan delta. Så vil alle få varsel om valgt tidspunkt for arrangementet når det blir fastsatt.

• Gjentagende for samme tidspunkt hver gang, for eksempel ukesvis. Administrator velger hvor lang tid i forveien invitasjonene skal sendes ut. Eksempelvis én, tre eller fem dager før arrangementet finner sted. Les mer

• Planlegg sesongen til eksempelvis kamper på forskjellige datoer. Her kan også administrator velge hvor lang tid i forveien invitasjonene skal sendes ut. Eksempelvis én, tre eller fem dager før arrangementet finner sted. Les mer