Hva er de forskjellige type invitasjonene?

Spond kan du bruke til alle typer invitasjoner eller innkallinger. Enten det er til idrettslaget, en barnebursdag, dugnad eller en kaffe med venner. Det er fire forskjellige typer invitasjoner:

• Én bestemt dato
    For enkeltarrangementer hvor dato og tidspunkt er avklart på forhånd. Det er også mulig å inkludere vedlegg, registreringsavgift, maks antall deltakere og en svarfrist. Du kan også legge til oppmøtetidsspunkt. Hvis du vil slette en deltaker, trykker du på X ved siden av navnet på deltakerlisten.

• Gjentagende
    For gjentagende arrangement (for eksempel ukentlige treninger). Invitasjonen kan bli sendt mellom 1 og 5 dager før start. På gjentagende arrangement kan du velge å sette deltakerne som automatisk påmeldt. De må da kun svare om de ikke kan delta. Dersom du ønsker å legge til nye deltakere senere kan du velge å legge de til på ett eller alle fremtidige arrangement i samme serie. Les mer

• Tidsavstemning
    Du som admin kan foreslå flere datoer og/eller tidspunkt. Den som arrangerer kan dermed velge alternativet hvor flest mulig kan delta. Så vil alle få varsel om valgt tidspunkt for arrangementet når det blir fastsatt. Du finner dette valget under Avstemning > Tidsavstemning