Hvorfor finner jeg ikke en gruppe?

Det er ikke mulig å manuelt søke seg frem til en gruppe, ettersom det kun er lukkede grupper i Spond. Du blir automatisk lagt til når du blir invitert av gruppeadministrator.

Jeg har allerede en konto og har blitt invitert, men gruppen vises ikke
Ta kontakt med gruppeadministratoren for å sjekke at de har lagt deg til med de riktige kontaktopplysningene som du har registrert deg med (telefonnummer og/eller e-post)

Hvordan vet jeg hvem som er gruppeadministrator?

Hvis du er usikker på hvem gruppeadministrator er, hør med noen i din gruppe eller noen i ledelsesteamet, som for eksempel treneren eller laglederen.

Hvordan kan gruppeadministratoren legge meg til i en gruppe?
1. Ved å legge til deg med dine kontaktopplysninger (du vil da motta en e-post eller en tekstmelding med invitasjonen til å bli medlem)
2. Ved å dele en gruppelink med deg som inneholder informasjon om å laste ned appen samt en gruppekode du kan taste inn i appen for å få tilgang til gruppen.