Hvorfor finner jeg ikke en gruppe?
Oppdatert over en uke siden

Det er ikke mulig å manuelt søke seg frem til en gruppe, ettersom det kun er lukkede grupper i Spond. Du blir automatisk lagt til når du blir invitert av gruppeadministrator.Gruppeadministratoren kan invitere deg enten via e-post/SMS eller ved å dele en gruppekode/lenke med deg. Prosessen er litt annerledes avhengig av hva som er tilfelle.

Jeg har ikke mottatt en gruppekode, admin har invitert meg via e-post eller telefonnummer:

1. Følg instruksjonene i e-posten / SMSen du mottok for å godta gruppeinvitasjonen. Les mer.

2. Last ned Spond-appen i App Store eller Play Store (det er gratis!)

3. Registrer deg for å opprette en konto i appen - dette vil være innloggingsdetaljene dine

4. Logg deg på appen for å se gruppen

Har du blitt invitert, registrert deg og logget inn, men finner fortsatt ingen grupper? Da kan det være at admin har lagt deg til i gruppen med annen kontaktinfo enn den du registrerte deg med. Sjekk med admin om dette kan være tilfelle slik at de kan oppdatere i gruppen.

Har du allerede Spond appen? Gå til gruppefanen og godta gruppeinvitasjonen.

Vil du ikke bruke appen? I stedet for å laste ned appen, gå til https://spond.com/register for å opprette en konto og logge på.

Jeg har mottatt en gruppekode:

1. Last ned appen i App Store eller Play Store

2. Registrer deg og opprett en profil i appen

3. Gå til fanen "Grupper" og trykk på "Skriv inn kode" nederst til høyre og følg instruksjonene.

4. Gruppeadmin vil nå motta et varsel og kan godta medlemsskapet

Viktig! Gruppekoden kan kun bli skrevet inn i appen, ikke på web.