Kan jeg legge til filer/vedlegg?

Ja, du kan legge til filer eller andre vedlegg med arrangementer du sender ut eller i bestemte grupper eller direktemeldinger, både i appen og på web.

Vedlegg i innlegg

Gå inn i den spesifikke gruppen, og trykk på + og deretter på Post. Du vil da kunne skrive et innlegg og legge ved bilder eller andre typer filer.

Vedlegg i arrangementer

Du kan legge ved bilder eller andre typer filer når du oppretter ett arrangement. Dette alternativet vil bli funnet nederst når du oppretter arrangementet.

Vedlegg i direktemeldinger

Når du oppretter en ny direktemelding, trykker du på + nederst i venstre hjørne for å legge ved filer.