Kan jeg legge til filer/vedlegg?

Ja, du kan legge til filer eller andre vedlegg i gruppen eller direkte i arrangementene du sender ut. Både i app og på web.

Vedlegg på innlegg
Gå inn i aktuell gruppe i appen, og velg alternativet "Innlegg". Da kan du skrive og legge til bilder/vedlegg.

web velger du fanen "Innlegg" under gruppebildet, så ser du muligheten til å publisere og legge til bilder/vedlegg øverst.

Vedlegg på arrangementer
Lager du en invitasjon i appen, finner du det helt nederst når du lager arrangementet. Samme gjelder på web.