Hvordan endrer, legger til eller sletter jeg en e-post?
Oppdatert over en uke siden

Du kan endre din primære e-post, legge til flere e-poster eller slette en gammel både i appen og på web. Muligheten til å legge til flere e-postmeldinger er fordelaktig hvis du får tilsendt invitasjoner til en annen e-post enn den du opprinnelig registrerte deg på. Du vil da motta alle invitasjoner direkte i appen.

I appen

1. Gå til 'Meg' fanen (øverst til venstre) og trykk på "Epost"

2. Legg til den nye e-postadressen du vil bruke (du må gjøre dette før du sletter den gamle) og lagre

3. Følg trinnene i bekreftelses-e-posten du mottar like etter

4. I appen trykker du på e-posten og velger 'Sett som primær e-post'

5. Hvis du ønsker å slette den gamle e-postadressen, trykker du bare på denne e-postadressen og velger 'Slett'

På web

1. Trykk på navnet / profilbildet ditt i øverste høyre hjørne og velg 'Profil'.

2. Legg til den nye e-postadressen du vil bruke (du må gjøre dette før du sletter den gamle) og bekreft.

3. Følg trinnene i bekreftelses-e-posten du mottar like etter

4. Trykk 'Sett som primær' ved siden av den nye e-posten

5. Hvis du vil slette den gamle e-postadressen, trykker du bare på 'X' ved siden av e-posten