Hvordan redigere eller slette medlemmer fra gruppen

Dersom du ønsker å redigere et medlem eller en foresatt, gå til gruppen > Medlemmer og trykk på de tre prikkene ved siden av medlemmets navn og Rediger.

For å slette et medlem, gå til gruppen > Medlemmer og trykk de tre prikkene ved siden av medlemmets navn og Slett. Hvis du gjør dette i hovedgruppen, blir medlemmet fjernet fra alle undergrupper samt fra oppmøtehistorikken. Hvis du fjerner noen fra undergruppen vil de fortsatt være en del av hovedgruppen.

(Det er kun administrator som har mulighet til å gjøre disse endringene)