Importer kamper fra Håndball.no

Å importere kamper fra handball.no kan kun gjøres på web. Følg punktene under.

1. Logg inn i Spond og finn aktuell gruppe. Velg så "Lag arrangement" og deretter "Planlegg sesongen ", så velg "Importer" oppe til høyre.
  2. Trykk på "handball.no" og søk opp din klubb og velg lag. Kampene vil automatisk lastes inn.

PS! Du kan også importere fra fotball.no. Vi ønsker å få til dette med flere idretter. Send gjerne en e-post til ditt forbund og gjør de oppmerksomme på at det hadde vært nyttig å kunne implementere også deres idrett direkte inn i Spond på samme måte.