Import av arrangementer
Oppdatert over en uke siden

Med "Planlegg sesongen" kan du legge til mange arrangementer samtidig (eksempelvis kamper). Du får da opp et digitalt regneark, og kan "klippe/lime" fra et excel-ark eller en annen oversikt du allerede har. Dette kan kun gjøres på web (www.spond.com).

Du kan også importere en kalenderfil (.ics) fra eksempelvis Google Calendar eller iCalendar, eller lime inn en webadresse til kalenderfilen. Du finner knappen "Importer..." oppe til høyre på skjermen i Sesong planleggeren.

Når alle arrangementene vises i regnearket kan du velge hvor lang tid i forveien invitasjonene skal sendes ut. For å gi deg de mest presise svarene sender vi ut invitasjoner for deg tett opptill hver enkelt hendelse. Du kan bli varslet 24 timer før hver invitasjon sendes ut, så du har mulighet til å gjøre endringer eller avlyse.