Last ned medlemsliste fra gruppe

Gruppeadministratoren kan laste ned medlemslisten både i appen og på nettet. Man kan kun gjøre dette fra hovedgruppen, men eksporten vil inkludere alle undergrupper på separate faner.

I appen

1. Gå inn i hovedgruppen og trykk på medlemsfanen
  2. Trykk på Excel-ikonet øverst til høyre og eksporter medlemsliste til Excel
  3. Velg hvordan du ønsker å sende eksporten

På web

1. Gå inn i hovedgruppen og trykk på de tre prikkene til høyre ("mer") i menyen
  2. Velg Last ned medlemsliste (Excel)
  3. Eksporten lagres i nedlastingsmappen på datamaskinen din

Eksporten inkluderer flere faner:

• En oversikt over alle medlemmer, deres foresatte og alle medlemsfelt
  • En utskriftsvennlig versjon
  • Hver undergruppe hver for seg