Hvordan oppretter jeg en gruppe?

1. Lag en Spond-profil i appen eller på https://spond.com/register
  2. Logg inn på Spond profilen din og klikk på ‘Grupper’ etterfulgt av ‘Opprett gruppe’
  3. Skriv inn et gruppenavn og opprett eventuelt undergrupper
  4. Spesifiser aktiviteten (fotball, kor, speider osv.) Og aldersgruppe (barn, voksne eller blandet) i gruppen din.
  5. Lag en gruppebeskrivelse som vil bli presentert for nye medlemmer når de blir invitert
  6. Klikk "Opprett gruppe" for å fullføre opprettelsen av gruppen
  7. Rediger gruppeinnstillinger som for eksempel egendefinerte felter eller administratorroller
  8. Inviter medlemmer til gruppen. Les mer.