Hvordan kan jeg redigere eller slette flere arrangementer samtidig?
Hvordan kan jeg redigere eller slette flere arrangementer samtidig?
Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

Du kan redigere og slette flere enkelt arrangement samtidig (for eksempel arrangement du opprettet med sesongplanleggeren) i webklienten, ikke i appen.

Redigere

Trykk på "Rediger arrangement" på hjem-skjermen øverst på siden under menyen som vist nedenfor. Her kan du velge arrangementer du ønsker å redigere, de åpnes deretter i et regneark. Her kan du også legge til svarfrist og maks antall deltakere.

Slette

Trykk på "Rediger arrangement" på hjem-skjermen øverst på siden under menyen som vist nedenfor. Merk arrangement du vil slette og trykk på "Slett" nederst i venstre hjørne.

VIKTIG: Når et arrangement blir slettet, blir det slettet for hele gruppen og kan ikke gjenopprettes. Det blir også fjernet fra oppmøtestatistikken.