Feil tid /tidssone vises
Oppdatert over en uke siden

Hvis du opplever at tidspunkter på arrangementer er annerledes enn andre medlemmer kan det være at tidssonen i appen er satt feil. Du kan endre dette ved å i appen trykke på profilikonet øverst til venstre > Rediger profil > Tidssone. Søk opp og velg eksempelvis "Oslo".

Hvis du logger inn i appen når du er i utlandet (i annen tidssone) endres tidssonen automatisk. Da må du endre som forklart ovenfor. Hvis du er kontinuerlig innlogget (som er mest vanlig og hensiktsmessig), så vil du kun få et varsel om at du er i ny tidssone.