Innsamling
Ofte stilte spørsmål innsamlingskampanjer 🇳🇴
Hvordan velger jeg hvilke spillere som skal inviteres?
Oppdatert over en uke siden

Du kan til enhver tid lage enkeltarrangementer eller i gruppen. Da får du alltid muligheten til å velge hvilke som skal inviteres (før sponden sendes ut), og hvis aktuelt, ta bort personer som ikke skal inviteres.

Per i dag er dette ikke mulig med funksjonen "gjentagende".

"Planlegg flere"

Når du velger "Planlegg flere" på web og har lagt inn alle kamper, trykk på "Velg mottakere". Her får du opp alternativet "Vil du invitere individuelt på hvert arrangement? Trykk her". Velg denne!

Da blir ingen av gruppemedlemmene lagt til automatisk i noen av kampene, og du kan/må gå inn på hver enkelt kamp for å velge hvilke som skal spille (inviteres).

Dette kan du da gjøre både i appen og på web, enten fortløpende i løpet av sesongen, eller umiddelbart.

Hvis du allerede har lagt inn alle kamper og invitert alle, er det to alternativer:

1. Gå inn på hver enkelt kamp og fjern alle deltakere. Da kan du deretter legge til de som skal inviteres.

2. Slett alle kamper, og legg de inn på nytt igjen. Velg da å invitere induviduelt som beskrevet ovenfor.