Hvordan fungerer "Planlegg sesongen"?

Sesongplanleggeren lar deg opprette flere arrangementer samtidig på bare et par minutter (for eksempel alle sesongens kamper). I denne funksjonen vil et digitalt regneark åpnes, slik at du kan kopiere og lime inn fra et eksisterende regneark. Du kan importere en kalenderfil (.ics) fra Google Kalender og iCalendar samt direkte fra fotball.no og handball.no ved å trykke på "importer" øverst til høyre.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig via web (https://spond.com/login). Hvis du velger dette alternativet i appen, vil du motta en lenke til Microsoft Excel for å gjøre jobben på en datamaskin.

Du velger når invitasjonene skal sendes ut (opptil 14 dager i forveien) Arrangementene vil fremdeles vises i appen til medlemmet selv om invitasjonen ennå ikke er sendt. Du vil få et varsel 24 timer før hver invitasjon blir sendt ut, slik at du kan gjøre endringer eller avlyse arrangementet om nødvendig.

Slik går du frem:

1. Gå til gruppen
  2. Trykk "Arrangement" og velg "Planlegg sesongen" (regnearket nedenfor åpnes)
  3. Legg til alle arrangement informasjonen i regnearket (trykk 'importer' øverst til høyre om du ønsker å importere en kalenderfil eller direkte fra fotball.no eller handball.no)
  4. I arrangementinnstillingene kan du velge når du vil sende invitasjonene, om medlemmene må bekrefte deltakelse, om deltakerlisten er synlig for medlemmer eller bare administratorer og om du ønsker å sette en automatisk påminnelse for de som ikke har svart
  5. Trykk "velg mottakere" øverst til høyre. Du kan også hoppe over dette steget og invitere senere.
  6. Legg til arrangør/er og lagre. Les mer om arrangører her.
  7. Arrangementene vil nå vises i appen for medlemmene som er invitert, og de vil kunne svare når invitasjonen er sendt. Du kan også velge å "send nå" om du går inn i arrangementet i etterkant.

Les mer her om hvordan du kan bulk-redigere eller slette arrangementene i etterkant.