Hvordan fungerer "Planlegg sesongen"?

Hvis du vil ha hele sesongens jobb gjort på få minutter, kan du legge til eksempelvis alle sesongens kamper på 1-2-3.

Å planlegge flere kamper kan du kun gjøre på web. Om du velger dette alternativet på telefonen vil du få mulighet til å sende deg selv en lenke til excel-importeringen, for å gjøre jobben på en datamaskin.

Du kan enten importere rett fra Fotball.no eller Handball.no, eller manuelt klippe/lime inn eksempelvis hele kampprogrammet fra et Excel-ark. Det er veldig enkelt, bare klipp/lim inn rad for rad fra ditt excel-ark.

Det ser slik ut;

Tips

PS! Du trenger ikke å legge til hvilke spillere som skal spille kampene umiddelbart. Når du har lagt inn alle kamper og går videre med "Velg mottakere", trykk på teksten "Vil du invitere individuelt på hvert arrangement? Trykk her". Da kan du heller ta ut lag tettere opp til kamper.