Kan jeg se hvem som har lastet ned/installert appen?
Oppdatert over en uke siden

Ja! Et Spond-symbol vises på profilbildet eller initialene til de som har lastet ned appen. Dette kan sees i medlemslisten i appen eller på på web.

Hvis symbolet er en konvolutt, mottar medlemmet varsler via e-post. Les mer her.

Hvis det ikke er noe symbol, har enten dette medlemmet ingen kontaktinformasjon registrert i gruppen, eller de er et barnemedlem med foresatte som svarer på vegne av de.

Hvis det er et gult utropstegn, kan du klikke deg inn i medlemmet for å se hva feilen er. Ofte betyr det at medlemmet ikke har akseptert gruppeinvitasjonen. Hver gang en invitasjon eller et innlegg sendes til denne personen, vil personen motta en påminnelse om gruppeinvitasjonen.

Hvis du vil minne medlemmene om appen, går du til gruppen, trykker på de tre punktene i menyen og "får enda bedre svar". Du vil da kunne skrive en kort melding om hvorfor de skal laste ned appen, og de vil motta denne enten via e-post eller SMS.