Hvordan legger jeg til betalingsinformasjon?

Dersom du skal deltar på arrangementer med et registreringsavgift eller har fått en betalingsforespørsel, vil du kunne legge til en betalingsmetode for å fullføre betalingen. Du vil ikke kunne legge til en betalingsmetode før du har fått en betalingsforespørsel. Når du legger til betalingsopplysningene dine, kan du velge å lagre dette til neste gang. Du kan også slette betalingsmetoden senere ved å gå til profilen din > Betaling > Betalingsmetoder og trykke "slett"

Vi støtter Visa, Mastercard og Amex.

Sikkerhet

Dine kortdetaljer går aldri gjennom våre servere. Betalinger blir håndtert av vår betalingsformidler Stripe, som har høyeste PCI-sertifikasjon.

Les mer om Stripe og sikkerhet

Tips om hvordan sette opp betalingsforespørsel