Personvern og sikkerhet

Digital innsamlingskampanje er bygget av oss i Spond, så du kan være helt trygg på at dataene dine er sikre.

De personlige sidene per medlem blir ikke offentliggjort før medlem eller foresatt selv velge å godkjenne det, men vi “gjør de klare” automatisk så medlemmet ikke trenger å gjøre noe annet enn å trykke på del og så ber vi de bekrefte at siden kan gjør tilgjengelig.

Vil du vite mer om personvern i Spond, kan du klikke her.

Ta kontakt på support@spond.com eller ved å trykke på "kontakt oss" under dersom du skulle ha noen spørsmål.