Innlegg, Avstemminger, Filer og Meldinger
Ofte stilte spørsmål
Hvordan setter jeg aldersgrense og rettigheter for meldinger?
Hvordan setter jeg aldersgrense og rettigheter for meldinger?
Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

For en gruppe med barn kan du nå angi en aldersgrense for å gi administratorer muligheten til å begrense muligheten for medlemmer, foresatte og administratorer til å starte nye samtaler med barn.

Trykk på (...) inne i gruppen for å gå til gruppeinnstillinger. Scroll deretter ned til "Aldersgrense for meldinger" og velg den aldersgrensen du vil ha for medlemmene i gruppen.