Hvordan sletter jeg en gruppe jeg har opprettet?

For å slette en hovedgruppe, gå til hovedgruppen, trykk på de 3 prikkene i menyen og bla ned til Slett hovedgruppe eller Slett gruppe

For å slette en undergruppe, gå til undergruppen og trykk på de 3 prikkene i menyen og bla ned til Slett undergruppe.

Viktig!

Det er ikke mulig å gjenopprette en slettet gruppe eller innholdet i denne. Forsikre deg derfor om at du er 100% sikker før du sletter gruppen og les varselmeldingen grundig før du eventuelt gjør det.

Tips!

Dersom du ønsker å slette en gruppe kan det lønne seg å last ned oppmøtestatistikk og medlemmer på forhånd slik at du ikke mister denne informasjonen.


Var denne artikkelen nyttig?

Har du fortsatt spørsmål? Kontakt oss