Hvor legger jeg til Cashback utbetalingsinformasjon? (for admin)

I app: Velg "Cashback" på "Hjem"-fanen. Du vil da få en oversikt over grupper du støtter. Trykk på riktig gruppe, så skal det vises en oversikt over hvor mye gruppen har samlet inn av penger etc. Velg så tannhjulet øverst i høyre hjørne, og "Legg til utbetalingskonto".

På web: Gå til gruppen du ønsker å endre og trykk på Cashback fanen i menyen. På høyre side kan du oppdatere utbetalingskonto.