Cashback for gruppeadmins
Hvor legger jeg til eller endrer Cashback utbetalingskonto?
Oppdatert over en uke siden

I Spond appen:

1. Gå til "grupper" og finn gruppen det gjelder

2. Trykk på de tre prikkene i menyen og velg "cashback"

3. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne, og "Legg til utbetalingskonto"

1. Velg om det er en organisasjonskonto eller privat

1. Om det er en organisasjonskonto, legg til navn på organisasjonen, organisasjonsnummer, kontonummer og lagre

2. Om det er en privat konto, legg til fornavn, etternavn, fødselsdato, kontonummer og lagre

På web:

1. Gå til gruppen det gjelder og velg "Innsamling" deretter "cashback"

2. På høyre side kan du legge til eller oppdatere utbetalingskonto

Cashback utbetalingskonto kan oppdateres av gruppeadmins som har rettigheten "rediger innstillinger" i gruppen