Hvordan eksportere utbetalinger
Oppdatert over en uke siden

For å få en full oversikt over alle innbetalinger du har mottatt fra gruppen din kan du laste ned en betalingseksport fra din Spond profil. Den første siden av eksporten ("Utbetalinger") inneholder en oversikt over estimert utbetalingsdato, hvilke arrangement utbetalingen er for, forventet ankomstdato og beløpet samt avgiften. Den andre siden ("Transaksjoner") inkludere det samme i tillegg til hvem innbetalingen er gjort av og for hvilket medlem. Administrator som har opprettet denne betalingsforespørselen kan laste ned den fra sin Spond app eller på web:

I app:

1. Gå til hjem fanen og trykk på profilikonet ditt i øverst venstre hjørnet deretter Betaling

2. Velge utbetalingsmetoden hvor du har samlet inn penger på og trykk på Eksporter betalinger. Skriv inn e-posten/e du ønsker eksporten sendt til.

På web

1. Trykk på navnet ditt øverst til høyre, deretter Profil og Betaling.

2. Gå til Utbetalingsmåter og finn utbetalingsmåten hvor du har samlet inn penger.

3. Trykk på Eksporter betalinger og skriv inn e-posten/e du ønsker eksporten sendt til.

Du kan også eksportere en oversikt over betalinger innad i en betalingsforespørsel. Les mer

Mangler kontoen ekstra verifisering? Les mer