Jeg får ikke lastet ned Spond appen

For å laste ned Spond må du ha stilt inn riktig land kontoen din i Appstore, Google Play eller Huawei App Gallery.

Pr Mars 2021 er Spond tilgjengelig i følgende land:

Australia, Belgia, Canada, Danmark, England, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Luxemburg, Nederland, Norge, Skottland, Spania, Sveits, Sverige, Tyskland, USA , Wales og Østerrike.

Slik stiller du inn land for din konto:

Vu anbefaler ikke å bytte land for å laste ned appen med mindre det er det landet du tilhører og du har feil land satt opp.