Jeg kan ikke finne et arrangement jeg er invitert til?
Oppdatert over en uke siden
  1. Er du logget inn med riktig telefonnummer eller e-post?

2. Har de som har invitert deg, invitert deg med riktig kontaktpunkt? Har de brukt riktig telefonnummer eller e-post? Det er fort gjort å bomme på eksempelvis en bokstav.

3. Har du takket nei til arrangementet?

I app
    Øverst på skjermen på "Arrangementer" står det "Kommende". Trykk på denne så får du opp både tidligere og avslåtte arrangementer.

På web
    Øverst på skjermen på "Arrangementer" er "Kommende" understreket. Der kan du manøvrere deg mellom de forskjellige knappene "Mine", "Tidligere" og "Avslått".