Hvordan ser gruppeinvitasjonen ut og hvordan godtar jeg?

1. Når gruppeadministratoren inviterer deg til en gruppe, vil du motta gruppeinvitasjonen enten via SMS eller e-post. Klikk på "svar på gruppeinvitasjon" (Hvis du allerede bruker Spond-appen, vil du motta invitasjonen i appen så lenge de har lagt deg til med de samme detaljene som du har registrert deg med)
  2. Når du går videre kommer du til siden under og kan legge til ditt fornavn og etternavn samt velge å skjule kontaktinformasjonen din om du ønsker det. Dersom du er lagt til i gruppen som en foresatt vil dette vises her. Du trenger ikke legge til noe informasjon på barnet ditt, admin har allerede lagt til deres navn.
  3. Når du godtar vil du bli medlem av gruppen. For å logge inn i appen eller på spond.com for å se gruppen må du opprette en profil. Du kan gjøre dette enten i appen eller på spond.com. Dersom du ikke ønsker å bruke appen vil du fortsette å motta varsler på epost. Les mer