Varsler
Kan jeg justere hvilke push-varsler jeg vil få?
Oppdatert over en uke siden

Ja, du kan selv velge hvilke push-varsler som er interessante for deg. Hvis du i appen trykker på profilbildet ditt i øverste venstre hjørnet, og deretter "Push-varsler" kan du velge mellom flere alternativer. Du kan for eksempel skru av å bli varslet hver gang noen svarer (som administrator), når noen kommenterer, eller legger til nye innlegg.

(Push-varsler kan i utgangspunktet justeres i innstillingen på telefonen, men det anbefaler vi ikke. Da vil du skru av "alt i ett", og gå glipp av invitasjoner som blir sendt til deg.)

Du kan også skru av varsler for kommentarer på et innlegg ved å trykke på nedoverpilen i innlegget. I innsamlingskampanjer, kan du skru av og på varsler for kampanjen ved å trykke på de tre prikkene oppe til høyre på admin siden din.

Tips! Du har også anledning til å skru av varsler på enkelt arrangement eller en hel serie. Da er det kun det aktuelle arrangementet du ikke får flere push-varsler fra. Velg "Mer"-knappen ved siden av "Deltar"-knappen, så får du opp alternativet "Stopp push-varsler". Du kan også stoppe push-varsler for bestemte innlegg ved å klikke nedoverpilen på innlegget.

Hvordan skrur jeg av lyden på push varslene?

iOS (iPhone)

Gå til telefonens "Innstillinger". Velg "Varslinger" og finn "Spond" blant alle dine apper. Her kan du skru av "Lyder". Da vil du slippe lyd hver gang du får et push-varsel.

Android

Dessverre ikke mulig med Spond foreløpig.