Hvordan innhenter Spond informasjon om mine kjøp?

Vi må dele kontonummeret ditt med vår leverandør Storebox by Nets for å kunne spore og fordele transaksjoner knyttet til Spond Cashback. Vi får kun informasjon om butikk, tidspunkt og beløp (som også fremkommer under kvitteringsoversikten din i appen), men ikke informasjon om hva du har kjøpt.

Utdrag fra personværnerklæringen til Spond

De fleste opplysningene vi har om deg er opplysninger du selv gir oss når du registrerer en profil eller som skapes når du bruker Spond. Personopplysningene dine deles ikke med noen med mindre vi må dele for å levere tjenesten, eller du har gitt oss et særlig samtykke.

* Vår behandling av personopplysninger