Hvordan fungerer "sett"?

Når det står "sett" under de som ikke har svart på et arrangement, betyr dette at vedkommende har sett invitasjonen. Uavhengig av om de svarer i appen eller på e-post.

Dette kan vi desverre ikke gjøre med sms, men hvis du sender en sms er det høyst sannsynlig at vedkommende har fått med seg det du har sendt.

"Sett"-funksjonen finner du på overnevnte i arrangementer, og på innlegg du publiserer i en gruppe.